[O1] Proszę o ocenę zbieżności dla Octavii I Tour kombi
Prosiłbym Was o ocenę zbieżności w moim samochodzie.
Nie chodzi mi o to, czy mieści się w normie, tylko czy można by to było zrobić lepiej, a może już jest przyzwoicie?
Oto wynik:
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
Wszytsko jest tak jak powinno byc.
Nie ma sie do czego przyczepic a poprawiac nie ma co.
Ciekawi mnie tyl przed i po bo niby jest minimalna roznica w kacie pochylenia a z tylyu nie ma opcji regulacji - pewnie auto bylo przesuwane podczas ustawiania.
Wszytsko jest tak jak powinno byc.
Nie ma sie do czego przyczepic a poprawiac nie ma co.
Ciekawi mnie tyl przed i po bo niby jest minimalna roznica w kacie pochylenia a z tylyu nie ma opcji regulacji - pewnie auto bylo przesuwane podczas ustawiania.
Dzięki za pomoc. Teraz mogę jeździć spokojnie.
Akurat wtedy gdy Grześ robił mi samochód - miał nie sprawny podnośnik a tym samym musiałem jechać do innego mechanika na tę czynność.
Najwyraźniej nie spartaczyli roboty.
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
Jeśli jest wszystko tak jak być powinno to czemu tylnej belki ustawiacz nie ruszył skoro jest różnica w zbieżności.
Pochylenie koła z przodu również można poprawić.
Zbieżność przodu można by zrobić dokładniej...
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Jeśli jest wszystko tak jak być powinno to czemu tylnej belki ustawiacz nie ruszył skoro jest różnica w zbieżności.
Zbieznosc z przodu dokladniej - chodzi co o ta 1 min?
Co masz do zbieznosci z tylu?
Zbieznosc z przodu dokladniej - chodzi co o ta 1 min?
Co masz do zbieznosci z tylu?
Z przodu nie jedna minuta a 3 min. różnicy między L i P stroną.
Do tyłu mam to że można to było ustawić na +12min obie strony
Jeśli coś robić to robić dokładnie a nie na odpie...l się lub jak kto woli jeśli zielone to będzie pan zadowolony...
chyba że już brak możliwości regulacji.
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz